| P�ihl�sit se | Nov� registrace
tisk-hlavicka

N�zor k dotazu Rann� pt��e

5.9.2002 21:51:24 Blanka- dva kluci 1 a 6 let

Re: Rann� pt��e

Dobry den,
S rann�m vst�v�n�m m�m sv� bohat� zku�enosti. M�j star�� syn ji� od narozen� vst�val kolem p�l �est� r�no a nic ho nep�inutilo k tomu, aby spal d�le. Dokonce ikdy� �el sp�t ve 12 v noci, vstal v p�l �est�. m�la jsem pocit, �e m� v hlavi�ce hodiny. asi V�s nepot��m, ale vydr�elo mu to a� do p�ti let. Te� vst�v� kolem �est�, vyj�me�n� p�l sedm�. N�kter� d�ti jsou prost� takov� a nikdo s t�m nic nenad�l�. M�j mlad�� ted vst�v� kolem p�t� tak�. Chvilku �asu v post�lce nav�c, se n�kdy poda�ilo u star��ho "nahnat" t�m, �e jsem mu k post�lce v�dycky ve�er dala misku s pi�koty. R�no ho to p�eci jen chvilku zabavilo. Mus�te se ale sm��it s t�m, �e m� v post�lce ob�as drobky a m�te pr�ci nav�c. D�le�it� v�dycy bylo, aby nezjistil, �e nesp�me, proto�e jinak se do�adoval pozornosti. Prost� jsme museli le�et jako d�evo a skoro ned�chat.:o)- ale za tu rann� �tvrthodinku pole�en� v posteli nav�c mi to ob�as st�lo.
Odpov�d�t
N�zory k dotazu (5 n�zor�)
Re: Rann� pt��e Mirka 1.7.2002 15:13
Re: Rann� pt��e Blanka- dva kluci 1 a 6 let 5.9.2002 21:51
Re: Rann� pt��e Blanka,8-let� syn 11.9.2002 12:3
*Re: Rann� pt��e- Nespavci Zuzana 16.10.2002 15:51
Re: Rann� pt��e Idiot 28.11.2009 18:15

Zaj�mav� akce

Vlo�te akci

Dal�� akce nalezte zde

Zaj�mav� recepty

Vlo�te recept

Dal�� recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, v�echna pr�va vyhrazena.

�etnost a p�vod p��jmen� najdete na P��jmen�.cz. Nejobl�ben�j�� jm�na a v�znam jmen na K�estn�jm�no.cz. Pokud hled�te r�my na �esk� slovo, pou�ijte R�mova�.cz.

V�echny informace uveden� na t�chto str�nk�ch jsou obecn� povahy a jejich pou��v�n� je pln� ve va�� odpov�dnosti.
Jak�koliv ot�zky zdrav� va�eho nebo va�ich d�t� je nutn� v�dy �e�it s va��m l�ka�em.

OSZAR »